Parmezan Pita Chipsuri
Chipsurile de pita parmezan necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 17 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 72 și costă 5 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan, pâine pita cu diametru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Chipsuri De Sud-Vest Pita, Chipsuri De Pita Cu Brânză, și Chipsuri De Pita Cu Baie De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Tăiați fiecare pâine pita orizontal în jumătate, formând 2 discuri pita.
Ungeți discurile cu ulei de măsline.
Presărați discuri cu parmezan, apoi piper.
Tăiați fiecare disc în 6 pene. Aranjați pene de pita într-un singur strat pe foi mari de copt.
Coaceți până când panele de pita sunt aurii și doar crocante, aproximativ 12 minute. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte. Se răcește complet. A se păstra etanș la temperatura camerei. Reîncălziți în 325 cuptor F aproximativ 5 minute.)