Parmezan Pita Chipsuri

Parmezan Pita Chipsuri
Chipsurile de pita parmezan necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 17 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 72 și costă 5 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan, pâine pita cu diametru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Chipsuri De Sud-Vest Pita, Chipsuri De Pita Cu Brânză, și Chipsuri De Pita Cu Baie De Castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați fiecare pâine pita orizontal în jumătate, formând 2 discuri pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
3
Ungeți discurile cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Presărați discuri cu parmezan, apoi piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PiperPiper
5
Tăiați fiecare disc în 6 pene. Aranjați pene de pita într-un singur strat pe foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți până când panele de pita sunt aurii și doar crocante, aproximativ 12 minute. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte. Se răcește complet. A se păstra etanș la temperatura camerei. Reîncălziți în 325 cuptor F aproximativ 5 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista