Rețeta parmezan Penne poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 12 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 307 calorii. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 141 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare și piper, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă De Parmezan Penne, Pui și penne parmezan, și Penne Parmezan Alfredo.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți și amestecați carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii, 1/3 cană de brânză, ienibahar, sare și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului. Într-o cratiță mare, topiți 1/4 cană de unt. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se ia de pe foc; se amestecă 1/3 cană de parmezan. Bateți treptat ouăle până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Adăugați restul de brânză și unt; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Întindeți o treime din amestecul de carne într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Strat cu jumătate din paste, o treime din amestecul de carne și jumătate din sosul alb. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până la bule.