Parmezan Fenicul Gratin
Gratinul de fenicul parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 233 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, coajă de lămâie, bulbi de fenicul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Gratin De Fenicul, Gratin De Fenicul, și Gratin De Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Scoateți tulpinile din fiecare bulb de fenicul și aruncați-le.
Tăiați becurile în jumătate pe lungime prin miez.
Îndepărtați majoritatea (dar nu toate) miezului tăind o pană în formă de V, lăsând panele intacte.
Tăiați fiecare bucată în 2, 3 sau 4 pene, în funcție de dimensiunea becului. Aranjați pene, tăiate cu fața în sus, într-un vas gratinat suficient de mare pentru a le ține strâns într-un singur strat.
Se toarnă bulionul de pui și vinul peste fenicul, apoi se presară cu 2 lingurițe de sare și 3/4 linguriță de piper. Punctați cu untul tăiat cubulețe. Acoperiți vasul bine cu folie de aluminiu și coaceți timp de 35 până la 45 de minute, până când feniculul este fraged.
Scoateți din cuptor și ridicați temperatura cuptorului la 425 grade F.
Între timp, faceți toppingul.
Combinați untul topit, panko, parmezan, pătrunjel, coajă, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Presărați uniform deasupra și reveniți la cuptor.
Coaceți neacoperit timp de 30 de minute, până când toppingul este rumenit.
Serviți fierbinte sau cald.
Notă: cantitățile de ingrediente au fost crescute proporțional pentru acest episod.