Varză creț prăjită cu ardei iute și usturoi

Varză creț prăjită cu ardei iute și usturoi
Kale creț prăjit cu ardei iute și usturoi durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 62 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 40 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. Această rețetă este plăcută de 180 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei iute, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fidea cu legume chilli prăjite, Tofu prăjit în tigaie, Kale și tăiței prăjiți, și Varza De Bruxelles Se Prăjește Cu Ou, Ardei Iute, Ghimbir Și Usturoi.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un wok mare, apoi adăugați kale și câteva linguri de apă. Se condimentează, apoi se prăjește timp de 5-8 minute, adăugând usturoiul și ardeiul iute pentru ultimele 2 minute. Când varza este fragedă și un verde vibrant, scoateți-o de pe foc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
KaleKale
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate85
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista