Parmezan de vinete Luca

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și דל פחמימות,? Parmezanul de vinete al lui Luca ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 227 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză mozzarella de bivoliță, brânză proaspăt parmezană, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Beignetele de afine ale lui Tony De Luca, Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), și Vinete Parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați feliile de vinete pe o tigaie cu jeleu. Acoperiți fiecare cu jumătate de roșii și 1 bucată burrata sau mozzarella.
Coaceți la 375 timp de 7 minute sau până când se încălzește bine și brânza începe să se topească.
Așezați pe un platou și stropiți ulei peste brânză. Se acoperă uniform cu busuioc și parmezan.
Se presară cu Pangrattato.