Parmezan De Roșii Verzi Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați parmezanul cu roșii verzi prăjite. Această rețetă face 2 porții cu 509 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 477 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei, ou, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Parmezan De Roșii Verzi Prăjite, Fasole Verde Prăjită Cu Crustă De Parmezan, și Roșii Verzi Prăjite Cu Panko Și Parmezan.
Instrucțiuni
Condimentează feliile de roșii cu sare și piper.
Dragați feliile de roșii în făină, apoi înmuiați-le în ou și în cele din urmă dragați-le în făina de porumb și amestecul de făină.
Prăjiți feliile de roșii în ulei până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 1-3 minute pe fiecare parte.
Așezați feliile de roșii verzi prăjite pe fundul unei tigaie.
Întindeți sosul marinara deasupra feliilor de roșii verzi prăjite.
Întindeți brânza deasupra sosului marinara.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când brânza se rumeneste, aproximativ 20-30 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.