Parmezan De Porc Bătut Cu Linguine
Parmezan de porc bătut cu Linguine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1371 calorii, 70g de proteine, și 67g de grăsime. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de garnitură: busuioc, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Parmezan Și Linguină De Usturoi, Linguine cu Pancettan și parmezan, și Spanac Parmezan Linguine.
Instrucțiuni
Pregătiți linguina conform instrucțiunilor pachetului; scurgere. Aruncați cu unt. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un sucitor sau partea plată a unui ciocan de carne.
Combinați făina, sarea și piperul într-un castron puțin adânc. Dragă carne de porc în amestec de făină, înmoaie în ou bătut și dragă în pesmet.
Carne de porc Saut, în loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte sau până devine aurie. Aranjați carnea de porc într - un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Se Amestecă 1 Lingură. busuioc proaspăt tocat în sos de paste. Topiți carnea de porc uniform cu sos de paste, 2 căni de brânză mozzarella și 1/2 cană de parmezan.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când brânza este topită și ușor rumenită.
Se servește imediat cu linguine fierbinte cu unt.