Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați broccoli cu parmezan. Această rețetă servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 156 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, parmezan, broccoli și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Fulgi De Porumb Crumb Parmezan Pui, Sparanghel și parmezan-topping de firimituri de ou, și Pastan și ciuperci cu topping de pesmet de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti broccoli in apa clocotita usor sarata pana cand este crocant-fraged, 2 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Apă
2
Scurgere. Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați firimiturile de pâine și cimbru. Prăjiți până devin aurii, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Cimbru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4
Adăugați parmezanul, broccoli și câteva măcinări de piper. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză