Parmezan-Crumb Broccoli

Parmezan-Crumb Broccoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați broccoli cu parmezan. Această rețetă servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 156 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, parmezan, broccoli și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Fulgi De Porumb Crumb Parmezan Pui, Sparanghel și parmezan-topping de firimituri de ou, și Pastan și ciuperci cu topping de pesmet de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti broccoli in apa clocotita usor sarata pana cand este crocant-fraged, 2 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
ApăApă
2
Scurgere. Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați firimiturile de pâine și cimbru. Prăjiți până devin aurii, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CimbruCimbru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4
Adăugați parmezanul, broccoli și câteva măcinări de piper. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
ParmezanParmezan
PiperPiper

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista