Parmezan Crocant De Vinete

Parmezan Crocant De Vinete
Parmezanul crocant de vinete ia în jur 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,32 USD pe porție. O porție conține 581 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, ceapă, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1015 oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), și Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
5
Adăugați cele 2 lingurițe de condimente italiene, roșiile și condimentați cu sare și piper, după gust. Aduceți la foc mic și lăsați să fiarbă 10 minute. Rezervați 1 1/2 căni de sos pentru rețeta online runda 2 vinete și paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Sare și PiperSare și Piper
VineteVinete
TomateTomate
PastePaste
SosSos
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Configurați o stație de panificație folosind 3 vase de copt. În primul fel de mâncare, adăugați făina și condimentați cu sare și piper, după gust. În al doilea fel de mâncare bateți ouăle cu 1/2 cană de apă. În al treilea fel de mâncare combinați pesmetul, făina de porumb, 2 linguri parmezan și condimentați cu sare și piper, după gust. Feliați vinetele în felii de 3/4 inci. Dragați - le în făină, apoi în spălarea ouălor și apoi în pesmet. Aranjați vinetele pe 2 tăvi de foi prevăzute cu rafturi și coaceți în cuptor până când sunt crocante, aproximativ 20 până la 25 de minute. Rezervați 4 felii de vinete pentru rețeta online runda 2, vinete și paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Făină De PorumbFăină De Porumb
VineteVinete
ParmezanParmezan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BatetiBateti
8
Întoarceți cuptorul la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Puneți vinetele, suprapuse, într-un vas de copt în 2 rânduri. Acoperiți fiecare rând cu aproximativ o cană de sos și presărați cu brânza mozzarella și restul de 2 linguri de parmezan. Puneți sub broiler până când brânza se topește și clocotește, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
VineteVinete
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
10
Se ornează cu pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Parmigianan de vinete în meniu? Încercați să vă asociați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Culoare: Roșu granat strălucitor. Buchet: Complex și dezvoltat cu arome de fructe coapte. Palat: intens și bogat, cu greutate și extract mare, dulceața fructelor coapte persistă în finisaj lung. Recomandat cu: rață, păsări de vânat și preparate din carne roșie. O potrivire excelentă cu un curs fin de brânză.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista