Parmezan Clasic De Pui
Parmezanul clasic de pui ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 605 calorii, 52G de proteine, și 33g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, piure de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cartofi Cu Parmezan Clasic, Cartofi Cu Parmezan Clasic, și Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps.
Instrucțiuni
Feliați pieptul de pui în jumătate orizontal pentru a face 4 tăieturi subțiri. Puneți între 2 bucăți de folie de plastic și lăsați cu un ciocan de carne sau o tigaie grea până la 1/4 inch grosime.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-un vas mediu la foc mediu.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți, amestecând, până când usturoiul se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați piureul de roșii, apoi clătiți cutia cu 1 cană de apă și adăugați în oală. Se fierbe până când sosul se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Bateți 1/4 cană parmezan și busuiocul.
Întindeți 1/2 cană de sos într-un vas de copt de 3 litri. Preîncălziți broilerul. Între timp, combinați făina și 1/2 linguriță fiecare sare și piper într-un vas superficial. Bateți ouăle cu 1/4 cană parmezan într-un alt vas superficial.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Dragă 2 cotlete de pui în făină, atingând excesul, apoi scufundați în amestecul de ouă. Așezați cu grijă în tigaie și prăjiți până se rumenesc și tocmai fierbeți, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați în vasul de copt.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și repetați cu restul de 2 cotlete de pui.
Se adaugă în vasul de copt.
Combinați mozzarella și restul de 2 linguri de parmezan într-un bol.
Se presară jumătate din amestecul de brânză pe pui, apoi se acoperă cu sosul rămas și amestecul de brânză rămas. Se fierbe până se topește brânza, aproximativ 2 minute.
Fotografie realizată de Con Poulos