Parmezan Clasic De Pui
Parmezanul clasic de pui necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 671 calorii. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de vin, jumătăți de piept de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Parmezan Clasic De Pui, Cartofi Clasici Cu Parmezan Festonat, și Cartofi Clasici Cu Parmezan Festonat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați jumătățile de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă și bateți fiecare jumătate de piept de pui până la 1/2 inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Așezați biscuiți de grâu integral, 1 linguriță de oregano uscat și pudră de usturoi într-un robot de bucătărie; pulsează de 5 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 1/4 căni.
Așezați amestecul de biscuiți într-un castron puțin adânc și dragați puiul în amestecul de biscuiți.
Așezați puiul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când puiul este gata.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Adăugați usturoi; saut 1 minut sau până când amestecul începe să se rumenească.
Adăugați vin; gatiti 1 minut sau pana cand cea mai mare parte a lichidului se evapora. Se amestecă roșiile, rămânând 1 linguriță de oregano, sare și piper. Reduceți căldura la minim și fierbeți 5 minute sau până când se încălzește bine.
Lingură 2 căni amestec de roșii peste pui fiert; se presară uniform cu parmezan.
Coaceți la 350 timp de 5 minute sau până când brânza se topește și sosul este bulbuc.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute.
Se toarnă restul de 2 căni de amestec de roșii peste pastele fierte și se aruncă.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.