Parkin
Parkin ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 235 calorii. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. 415 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de unt, ou, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 13%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Yorkshire Parkin, Parcul Tradițional, și Budincă de parkin cu pere cu cremă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ungeți o formă de tort pătrată adâncă de 22 cm și tapetați cu pergament de copt. Bateți oul și laptele împreună cu o furculiță.
Topiți ușor siropul, melasa, zahărul și untul împreună într-o tigaie mare până când zahărul s-a dizolvat.
Se amestecă împreună fulgii de ovăz, făina și ghimbirul și se amestecă în amestecul de sirop, urmat de ou și lapte.
Se toarnă amestecul în formă și se coace timp de 50 de minute 1 oră până când tortul se simte ferm și puțin crocant deasupra. Se răcește în tablă, apoi se înfășoară mai mult pergament și folie. Păstrați până la cinci zile înainte de a mânca, dacă puteți, va deveni mai moale și mai lipicios cu cât îl lăsați mai mult, până la două săptămâni.