Pargo con Salsa de Perejil (Snapper în sos de pătrunjel)

Pargo con Salsa de Perejil (Snapper în sos de pătrunjel) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 212 calorii, 37g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de lămâie, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Snapper Roșu Cu Salsa De Citrice, Snapper roșu cu salsa de ananas, și Snapper Roșu Cu Salsa De Mango.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400
Aranjați fileurile de snapper roșu într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Așezați pătrunjelul și ingredientele rămase într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă sosul peste pește.
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.