Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 311 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare și piper, gelatină granulată, fructe de ienupăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Parfait De Ficat De Pasăre Cu Pere, Parfait de ficat de pui cu sultane și stafide, și Tartă de parfait din ficat de pui mătăsos.
Instrucțiuni
1
Gatiti la foc mediu ficatul, slanina (daca se foloseste) si boabele de ienupar intr-o tigaie cu 1 lingura de unt, amestecand frecvent pana cand ficatul si ceapa se rumenesc usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La Picior
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Ficat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se amestecă zahărul, se adaugă coniacul și se aprinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Când flăcările s-au stins, scoateți amestecul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați 1/2 cană de muscatel și deglazați tigaia, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti pana cand lichidul este redus intr-un amestec siropos de 2 linguri sau cam asa ceva.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se ia de pe foc și se amestecă restul de unt și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
6
Adăugați ficatul și ceapa înapoi în amestec. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Ficat
7
Puneți amestecul în 10 ramekine, umplând nu mai mult de 1/2 plin.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Lasă să se răcească.
9
Între timp, înflorește gelatina adăugând pulberea în pachet la 3 linguri de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
10
Lăsați să stea 5 minute.
11
Încălziți vinul rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Se ia de pe foc și se adaugă amestecul de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
13
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi turnați amestecul de vin de gelatină în ramekins, acoperit complet ficatul și ceapa. Acoperiți ramekinele cu folie de plastic și puneți-le în frigider pentru a le seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Ficat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
14
Scoateți ramekinele din frigider cu 30 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată