Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paprikash de vițel. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 491 calorii, 39G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 7. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Dacă aveți frunze de dafin, friptură rotundă cu vârf de vițel, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Paprikash De Vițel, Paprikash de vițel sau miel, și Coadă De Vițel Paprikash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți primele 7 ingrediente într-un aragaz lent electric de 3 1/2 litru; aruncați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mic; adăugați treptat vin, amestecând până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de făină la aragazul lent; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore sau până când vițelul și legumele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Legume
Făină Pentru Toate Scopurile
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Opriți aragazul lent și lăsați amestecul să stea 5 minute. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Serviți amestecul de vițel peste tăiței de ou; presărați pătrunjel și arpagic.