Paprika-și-Ancho-frecat afumat copil înapoi coaste
Această rețetă face 2 porții cu 257 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă 68 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Paprika-și-Ancho-frecat afumat coaste pentru copii din spate ar putea fi o uimitoare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de coaste din spate pentru bebeluși de porc, chipsuri din lemn de esență tare, freca de condimente de paprika-ancho și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaste Uscate Pentru Copii, Paprika-Glazurate Baby Înapoi Coaste, și Herb-frecat copilul înapoi coaste.
Instrucțiuni
Folosind un prosop de bucătărie, apucați un colț al membranei de pe partea inferioară a fiecărui suport și scoateți membrana. Dacă este necesar, tăiați rafturile astfel încât să se potrivească pe grătar.
Presărați rafturile peste tot cu paprika-Ancho Spice frecați și masați-l ușor în carne.
Lăsați rafturile să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Între timp, aprindeți un foc de cărbune într-un coș de pornire.
Adăugați cărbunii aprinși pe un grătar și configurați-l pentru grătar indirect: împingeți cu grijă cărbunii fierbinți într-o parte și așezați o tigaie de picurare pe partea opusă și umpleți-o cu apă. Alternativ, adăugați cărbunii aprinși în căminul unui fumător. Împrăștiați jumătate din așchii de lemn de esență tare înmuiate peste cărbuni.
Aranjați coastele pe grătar peste tava de picurare. Acoperiți grătarul și gătiți timp de aproximativ 4 ore, menținând o temperatură de 225 până la 250, rotind și rotind coastele ocazional, până când rafturile pentru coaste sunt fragede. Monitorizați grătarul pe tot parcursul procesului de fumat și adăugați mai mulți cărbuni aprinși, așchii de lemn de esență tare înmuiate și apă în tava de picurare, după cum este necesar pentru a menține temperatura și nivelul de fum.
Tăiați rafturile în coaste și serviți.