Paprika Freca
Paprika Rub ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 3 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 23 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, rozmarin, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Supă de linte albă cu cremă de chorizo și boia de ardei-Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et CR bucormme au paprika, și Paprika Freca Uscat.
Instrucțiuni
Combinați ierburile uscate, condimentele, usturoiul și uleiul de măsline într-un castron mic; se amestecă bine. Frecați amestecul pe pui, carne de vită sau carne de porc înainte de a găti.