Paprika Freca

Paprika Freca
Paprika Rub ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 3 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 23 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, rozmarin, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Supă de linte albă cu cremă de chorizo și boia de ardei-Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et CR bucormme au paprika, și Paprika Freca Uscat.

Instrucțiuni

1
Combinați ierburile uscate, condimentele, usturoiul și uleiul de măsline într-un castron mic; se amestecă bine. Frecați amestecul pe pui, carne de vită sau carne de porc înainte de a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi UscateIerburi Uscate
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
CondimenteCondimente
Carne De VităCarne De Vită
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista