Pappardelle de castane cu ciuperci Cremini, vin alb și Parmigiano-Reggiano

Pappardelle de castane cu ciuperci Cremini, vin alb și Parmigiano-Reggiano
Pappardelle de castane cu ciuperci Cremini, vin alb și Parmigiano-Reggiano durează aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 535 de calorii , 20 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,34 USD per porție. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați făină, eșalotă, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Cu un scor de lingură de 71% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salata albă de iarnă cu Parmigiano-Reggiano învechit , Minestrone cu Parmigiano-Reggiano și Fettuccine cu spanac cu Parmigiano-Reggiano .

Instrucțiuni

1
Bateți făina, făina de castane și sarea într-un castron; se amestecă cu 3 linguri de ulei de măsline, ouă și gălbenușuri pentru a obține un aluat neted. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați într-un prosop de pânză și lăsați să se odihnească timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri Mixte De Ciuperci ProaspeteSoiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Soiuri Mixte De Ciuperci ProaspeteSoiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
2 Linguri De Brânză Parmigiano-Reggiano Mărunțită, Sau După Gust2 Linguri De Brânză Parmigiano-Reggiano Mărunțită, Sau După Gust
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Rulați pastele în foi subțiri de 5 x 12 inci pe o suprafață de lucru cu făină; tăiați foi în panglici de 1 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Lasă pastele pappardelle să se usuce pe un prosop de bucătărie presărat cu făină în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați prazul, eșalota și usturoiul până când partea albă a prazului devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie separată la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile în ulei de măsline fierbinte până când lichidul se evaporă și ciupercile devin maro auriu, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Amestecați ciupercile în amestecul de praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Amestecați vinul alb în amestecul de ciuperci-praz și răzuiți și dizolvați bucățile rumenite de mâncare de pe fundul tigaii. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mic și fierbeți amestecul de ciuperci-praz până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți pastele pappardelle la fierbere până când sunt fragede și pastele plutesc în vârful apei, aproximativ 5 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Transferați pastele într-un bol de servire, amestecați ușor cu amestecul de ciuperci-praz și pătrunjel și acoperiți cu brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista