Pappardelle de castane cu ciuperci Cremini, vin alb și Parmigiano-Reggiano
Pappardelle de castane cu ciuperci Cremini, vin alb și Parmigiano-Reggiano durează aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 535 de calorii , 20 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,34 USD per porție. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați făină, eșalotă, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Cu un scor de lingură de 71% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salata albă de iarnă cu Parmigiano-Reggiano învechit , Minestrone cu Parmigiano-Reggiano și Fettuccine cu spanac cu Parmigiano-Reggiano .
Instrucțiuni
1
Bateți făina, făina de castane și sarea într-un castron; se amestecă cu 3 linguri de ulei de măsline, ouă și gălbenușuri pentru a obține un aluat neted. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați într-un prosop de pânză și lăsați să se odihnească timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
Soiuri De Ciuperci
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Soiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
2 Linguri De Brânză Parmigiano-Reggiano Mărunțită, Sau După Gust
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Rulați pastele în foi subțiri de 5 x 12 inci pe o suprafață de lucru cu făină; tăiați foi în panglici de 1 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Lasă pastele pappardelle să se usuce pe un prosop de bucătărie presărat cu făină în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pappardelle
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați prazul, eșalota și usturoiul până când partea albă a prazului devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie separată la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile în ulei de măsline fierbinte până când lichidul se evaporă și ciupercile devin maro auriu, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Amestecați ciupercile în amestecul de praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Amestecați vinul alb în amestecul de ciuperci-praz și răzuiți și dizolvați bucățile rumenite de mâncare de pe fundul tigaii. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mic și fierbeți amestecul de ciuperci-praz până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți pastele pappardelle la fierbere până când sunt fragede și pastele plutesc în vârful apei, aproximativ 5 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pappardelle
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Transferați pastele într-un bol de servire, amestecați ușor cu amestecul de ciuperci-praz și pătrunjel și acoperiți cu brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat