Pappardelle cu sparanghel și somon

Pappardelle cu sparanghel și somon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cu sparanghel și somon. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.39 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 531 calorii. Dacă aveți mazăre, șalotă, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pappardelle în sos de smântână de lămâie cu sparanghel și somon afumat, Pappardelle cu Gremolatan de lămâie și sparanghel, și Pappardelle Cu Ciuperci Cremoase Și Sparanghel.

Instrucțiuni

1
Condimentează somonul cu 1/4 linguriță sare și piper. Folosind un mister, pulverizați peștele cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
PeștePește
2
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare; căutați peștele, cu carnea în jos, timp de 8 minute sau până când este aproape gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți pe o farfurie, cu pielea în jos și acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Gatiti pastele; scurgeți, reveniți la oală, păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Încălziți uleiul în tigaie; saut șalotă și sparanghel 2 minute, până când începe să se lumineze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați bulion; reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
7
Adăugați mazăre, acoperiți și gătiți 2 minute. Se amestecă smântână, ceapă, mentă și mărar; reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CeapăCeapă
MărarMărar
MentăMentă
MazăreMazăre
8
Adăugați restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
9
Adăugați sos în paste; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
10
Îndepărtați pielea și fulgii de somon în bucăți mari; adăugați la paste și aruncați ușor. Împărțiți între 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Garnisiți cu ierburi suplimentare și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
IerburiIerburi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista