Papa Rellena con Salsa Ranchera (cartof umplut cu sos creol picant)

Papa Rellena con Salsa Ranchera (cartof umplut cu sos creol picant)
Rețeta Papa Rellena con salsa Ranchera (cartof umplut cu sos creol picant) ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această garnitură are 1701 calorii, 56G de proteine, și 98G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 6,5 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână pasilla chile, ardei gras, chuck de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Salsa Ranchera (Sos În Stil Fermă), Carne de vită umplută (Carne o Posta Rellena), și Carne de Cerdo Rellena (carne de porc umplută cu legume) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru cartofi: începeți prin a pune cartofii într-o oală mare. Acoperiți cu 8 căni de apă rece și adăugați sarea; apa ar trebui să aibă un gust puțin sărat. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la foc mic și se fierbe până se simt fragede când sunt înfipte cu o furculiță sau cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge și apoi se pasează, adăugând laptele și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească cel puțin o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Pentru umplutură: între timp, adăugați uleiul de măsline într-o tigaie adâncă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați ceapa, usturoiul, chimenul, oregano, boia de ardei, sarea, piperul și frunza de dafin. Reduceți focul la mediu-mare și gătiți timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați carnea de vită și pasta de roșii, acoperiți și reduceți focul la mediu. Gatiti aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Scoateți capacul și amestecați; consistența ar trebui să arate ca chili gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
9
Transferați într-o tigaie și întindeți amestecul astfel încât să se răcească rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
A asambla: începeți prin porționarea amestecului de cartofi răcit, aproximativ 8 uncii sau suficient pentru a arăta ca o portocală atunci când este rulat într-o bilă. Apoi, luați o minge și aplatizați-vă cu palmele, menținând în același timp o formă de cupă într-o mână. Apoi, cu o lingură de înghețată, umpleți cartoful cu umplutura de carne. Închideți-l și sigilați-l cu ambele mâini. Repetați cu toate bilele de cartofi. Configurați 3 tigăi puțin adânci, una cu spălarea ouălor și celelalte cu panko. Luați o bilă de cartofi și puneți-o în ou, apoi în panko fin, înapoi în ou și apoi în panko grosier. După ce le-ați făcut pâine, puneți-le la frigider pentru a se întări, aproximativ 30 de minute. Umpleți o oală adâncă cam la jumătate cu ulei și încălziți la aproximativ 350 de grade F. Aruncați cu grijă bilele de cartofi în ulei și prăjiți-le în loturi până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți cu salsa Ranchera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
12
Începeți prin a încălzi o tigaie cu 5 linguri de ulei de măsline și adăugați ardeii iute și căței de usturoi întregi pentru a prăji câteva minute. Apoi adăugați ceapa, ardeiul gras, oregano, chimenul, sarea, piperul și frunza de dafin. Apoi adăugați roșiile proaspete, piureul de roșii și bulionul și reduceți cu o treime la foc mic; aceasta durează aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
13
Se lasă să se răcească 20 de minute. Apoi puneți într-un blender și piure.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Încălziți restul de 5 linguri de ulei de măsline într-o altă tigaie. Se strecoară sosul printr-o strecurătoare cu plasă fină și se adaugă în tigaie. Se prăjește sosul în tigaia fierbinte și se reduce până se îngroașă, 15 până la 20 de minute. Reglați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Ingrediente

1igname, decojită și tăiată în felii groaseigname, decojită și tăiată în felii groase907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de vită proaspăt măcinată (85% slabă până la 15% grăsime)carne de vită proaspăt măcinată (85% slabă până la 15% grăsime)454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpui sau carne de vităpui sau carne de vită1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras tocatardei gras tocat8creveți și cu veneUlei vegetal sau de canola, pentru prăjitUlei vegetal sau de canola, pentru prăjit227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpulla chilepulla chile6la 8 ouă bătute cu 1/2 cană de laptela 8 ouă bătute cu 1/2 cană de lapte5cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat11 lingură de oregano uscatchimen măcinat prăjitchimen măcinat prăjit1Oreos dublu umplutchimen măcinat prăjitchimen măcinat prăjit12 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1Oreos dublu umplutpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOguajillo chileguajillo chile2kgCartofi Idaho, curățați și tăiați în bucățiCartofi Idaho, curățați și tăiați în bucăți1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte caldlapte cald2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceașcă de brânză tăiată felii subțiriceașcă de brânză tăiată felii subțiri102 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyceașcă de brânză tăiată felii subțiriceașcă de brânză tăiată felii subțiri4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă spaniolă tocatăceapă spaniolă tocată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata11 lingură de oregano uscatoregano uscatoregano uscat9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet panko grosierpesmet panko grosier9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet fin pankopesmet fin panko227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpasilla chilepasilla chile11 lingură de oregano uscat1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii proaspete tocateroșii proaspete tocate1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOunt nesărat, tăiat în cuburiunt nesărat, tăiat în cuburi4cuișoareusturoi, întregusturoi, întreg

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
cafea, prune, rodie
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate86
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista