Zucchini Panzotti în unt de salvie și Cacio este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 537 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pecorino, oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pui fiert Caprese cu tăiței de dovlecei Cacio e Pepe, Sage și unt brun caramelizat pe biscuiți de dovleac și salvie, și Sage-filete de porc frecate cu unt de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Panzotti: clătiți și uscați dovleceii și tăiați ambele capete. Se taie în runde de 1/16 inci și se lasă deoparte. Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc mediu până se rumenesc ușor și se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați frunzele de dovlecel și oregano și gătiți până la foarte moale, aproximativ 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Într-un bol de amestecare, amestecați împreună amestecul de dovlecel acoperit, oul, ricotta, Pecorino, nucșoara și pătrunjelul până se amestecă bine și se condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pecorino
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Rolați pastele în foi PE a doua cea mai subțire setare și tăiați-le în runde de 3 inci cu sticlă de apă sau tăietor de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Puneți 1/2 lingură de amestec de dovlecei în fiecare și pliați într-o jumătate de lună. Continuați până când se folosesc toate pastele. Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați panzotti în apă și gătiți până când pastele sunt fragede, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Între timp, topiți untul într-o tigaie de 12 până la 14 inci și adăugați frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scurgeți pastele într-un colizor și turnați în amestecul de unt. Aruncați pentru a acoperi bine și turnați în vasul de paste încălzit. Radeți cacio peste paste folosind un cojitor de legume și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
10
Mound făina în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în centrul făinii și adăugați apă puțin câte puțin, amestecând cu mâinile până se formează un aluat. Pe măsură ce încorporați apa, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului (nu vă faceți griji dacă pare dezordonată). Aluatul se va uni într-o masă shaggy atunci când aproximativ jumătate din făină este încorporată. Este posibil să aveți nevoie de mai multă sau mai puțină apă, în funcție de umiditatea din bucătăria dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
11
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind în primul rând palmele mâinilor. Odată ce aluatul este o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți restul de bucăți uscate. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa cu făină atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 20 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
12
Rotiți și formați după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale