Panzanella toscană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 813 calorii, 13g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de în funcție de dimensiune și formă, pâine țărănească rustică, măsline ni aproximoise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Panzanella Toscană, Salată Panzanella Toscană, și Când panzanella toscană a întâlnit salata Caprese.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron, aruncați pâinea cu uleiul de măsline și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți pâinea pe o foaie de copt și coaceți timp de 7 până la 10 minute, până când este ușor crocantă. (Bucățile nu trebuie să fie la fel de crocante ca crutoanele.) Alternativ, întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și lăsați-le să se usuce, neacoperite, timp de aproximativ 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Într-un castron mare, amestecați oțetul, caperele, coaja și usturoiul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Capere
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Șoptind constant, adăugați uleiul de măsline extravirgin într-un flux până când este bine încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați ceapa, roșiile, ardeii grași, castraveții, feniculul și măslinele și aruncați cu vinaigreta. Reglați sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Gras
Vinetă
Castravete
Tomate
Fenicul
Măsline
Ceapă
7
Rupeți frunzele de fenicul și adăugați-le în castron împreună cu busuiocul și pâinea. Aruncă pentru a acoperi. Se lasă deoparte 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Busuioc
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Împărțiți salata în 4 farfurii.
9
Încingeți fiecare farfurie cu brânză rasă și serviți. Dacă preferați o salată umedă, stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Brânză
10
Gust
11
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
12
Din Fantastico de Rick Tramonto, Mary Goodbody și Belinda Chang. Drepturi de autor (c) 2007 de Rick Tramonto. Publicat de Broadway Books.Rick Tramonto,bucătarul executiv / partenerul Tru din Chicago, a fost numit unul dintre cei mai buni zece bucătari ai Food & Wine din țară în 1994 și selectat ca unul dintre bucătarii vedetă în ascensiune ai Americii de Robert Mondavi în 199
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
13
De asemenea, a fost nominalizat de patru ori pentru premiul James Beard pentru cel mai bun bucătar din Midwest, câștigând premiul în 200
14
Tru, care și-a deschis porțile în mai 1999, a fost nominalizat la premiul James Beard în 2000 pentru cel mai bun Restaurant nou și a fost numit unul dintre primele 50 de cele mai bune restaurante din lume de către cond. Tramonto este coautorul, împreună cu partenerul său Gale Gand, al Braseriei americane și al ouălor din făină de zahăr din unt. Mary Goodbody este un scriitor și editor alimentar cunoscut la nivel național, care a lucrat la mai mult de patruzeci și cinci de cărți. Cele mai recente credite ale sale includ Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook și Back to the Table. Este redactor la IACP Food Forum Quarterly, a fost primul redactor-șef al revistei Cooks și este redactor senior care contribuie la revista Chocolatier și la revista patiserie Art & Design. Tim Turner este un fotograf de mâncare și masă apreciat la nivel național. Este de două ori premiul James Beard câștigător pentru cea mai bună fotografie Alimentară, câștigând cel mai recent în 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Proiectele sale anterioare includ rețetele lui Charlie Trotter, carnea și vânatul lui Charlie Trotter, Hanul de la micul Washington, bucătăria lumii noi a lui Norman (de Norman Van Aken), bucătăria lui Jacques Pepin și Braseria Americană.