Nevoie de o farfurie fără lactate și pescatarian? Panzanella (salată de pâine toscană) ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați o ceapă precum maui, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Panzanella Toscană, Când panzanella toscană a întâlnit salata Caprese, și Panzanella Toscană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați pâinea într-un castron mare și adăugați jumătate din vinetă. Aruncați pentru a acoperi bine, apoi lăsați deoparte la temperatura camerei timp de aproximativ 10 minute.Între timp, așezați roșiile, ceapa și castraveții într-un castron mare separat și adăugați vinaigreta rămasă. Aruncați pentru a acoperi bine, apoi lăsați deoparte la temperatura camerei timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Castravete
Tomate
Ceapă
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați legumele și busuiocul în pâine și amestecați până se combină uniform. Gustați și condimentați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Busuioc
Pâine
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute pentru a permite aromelor să se contopească, apoi serviți la temperatura camerei.Asocierea băuturilor: Fernleaf Sauvignon Blanc, Noua Zeelandă. Varul vioi, lămâia și ierburile ierboase ale acestui Sauvignon Blanc se potrivesc bine cu notele ascuțite de lămâie, busuioc, ceapă și roșii din salată, în timp ce aciditatea și energia plină de viață a vinului vor contrasta favorabil cu pâinea moale.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.