Panzanellanul la grătar este o garnitură care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 153 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită frunze de busuioc, sare și piper kosher, oțet de șampanie și muștar dijon. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este un preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 69%. Rețete similare sunt Panzanella La Grătar, Panzanella La Grătar, și Panzanella La Grătar.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pregătiți un grătar de cărbune cu cărbuni fierbinți.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Periați grătarul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Într-un castron mic, amestecați usturoiul, muștarul, oțetul, 1/4 cană de ulei de măsline, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați castravetele, Roșia, busuiocul și caperele într-un castron mare, presărați sare și piper și aruncați împreună. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Culese Crengute De Marar
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Când grătarul este gata, periați 1 parte a feliilor de ceapă și ardeii cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Așezați-le, cu uleiul de măsline în jos, pe grătar și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Periați cealaltă parte cu ulei de măsline, întoarceți-le și continuați să gătiți încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Scoateți legumele de pe grătar și așezați-le pe o tăietură. Feliați ardeii cu grosimea de 1/2 inch, separați inelele de ceapă și adăugați-le pe amândouă la amestecul de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Culese Crengute De Marar
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Fulgi De Legume
10
Ungeți feliile de pâine pe ambele părți cu ulei de măsline și prăjiți-le pe grătar până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Adăugați-le la amestecul de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
12
Se toarnă vinaigreta rezervată peste legume și se aruncă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Panzanella funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.