Panzanella La Grătar
Panzanellanul la grătar este o garnitură care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 153 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită frunze de busuioc, sare și piper kosher, oțet de șampanie și muștar dijon. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este un preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 69%. Rețete similare sunt Panzanella La Grătar, Panzanella La Grătar, și Panzanella La Grătar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți un grătar de cărbune cu cărbuni fierbinți.
Periați grătarul cu ulei de măsline.
Într-un castron mic, amestecați usturoiul, muștarul, oțetul, 1/4 cană de ulei de măsline, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Pune deoparte.
Așezați castravetele, Roșia, busuiocul și caperele într-un castron mare, presărați sare și piper și aruncați împreună. Pune deoparte.
Când grătarul este gata, periați 1 parte a feliilor de ceapă și ardeii cu ulei de măsline.
Așezați-le, cu uleiul de măsline în jos, pe grătar și gătiți timp de 4 minute.
Periați cealaltă parte cu ulei de măsline, întoarceți-le și continuați să gătiți încă 4 minute.
Scoateți legumele de pe grătar și așezați-le pe o tăietură. Feliați ardeii cu grosimea de 1/2 inch, separați inelele de ceapă și adăugați-le pe amândouă la amestecul de castraveți.
Ungeți feliile de pâine pe ambele părți cu ulei de măsline și prăjiți-le pe grătar până devin aurii.
Adăugați-le la amestecul de castraveți.
Se toarnă vinaigreta rezervată peste legume și se aruncă împreună.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Panzanella funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico