Panzanella Dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sweet Panzanellan. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 349 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zmeură, zahăr brun, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați ardei dulce panzanella, Salată De Panzanella Cu Ceapă Dulce, și Panzanella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.Topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați 4 linguri de zahăr și sare și gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă și amestecul începe să baloneze, aproximativ 8 minute.
Adăugați cuburile de pâine și amestecați până când sunt acoperite uniform în amestecul de zahăr.
Se toarnă amestecul pe o foaie de copt și se aranjează într-un singur strat.
Coaceți, amestecând la fiecare 5 minute, până când cuburile de pâine se rumenesc și se prăjesc, aproximativ 15 până la 20 de minute în total.
Așezați foaia de copt pe o grătar și lăsați pâinea să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 5 minute.În timp ce pâinea se răcește, combinați jumătate din zmeură și restul de 2 linguri de zahăr într-un castron mare și zdrobiți cu o furculiță sau un tocător de cartofi până când boabele își eliberează sucurile și se rup.
Adăugați cuburile de pâine, nucile pecan și zmeura întreagă rămasă și aruncați ușor pentru a combina.
Se servește imediat sau se dă la frigider până când este gata de servit.