Panzanella Dulce

Panzanella Dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sweet Panzanellan. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 349 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zmeură, zahăr brun, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați ardei dulce panzanella, Salată De Panzanella Cu Ceapă Dulce, și Panzanella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.Topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați 4 linguri de zahăr și sare și gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă și amestecul începe să baloneze, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați cuburile de pâine și amestecați până când sunt acoperite uniform în amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Se toarnă amestecul pe o foaie de copt și se aranjează într-un singur strat.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți, amestecând la fiecare 5 minute, până când cuburile de pâine se rumenesc și se prăjesc, aproximativ 15 până la 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Așezați foaia de copt pe o grătar și lăsați pâinea să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 5 minute.În timp ce pâinea se răcește, combinați jumătate din zmeură și restul de 2 linguri de zahăr într-un castron mare și zdrobiți cu o furculiță sau un tocător de cartofi până când boabele își eliberează sucurile și se rup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Adăugați cuburile de pâine, nucile pecan și zmeura întreagă rămasă și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
9
Se servește imediat sau se dă la frigider până când este gata de servit.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti D. O. C. G. () cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista