Panzanella de vită la grătar cu vin de Port
Rețeta Panzanella de vită la grătar cu vinaigretă de vin de Port ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 315 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $3.93 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți sare, oțet de cidru, pâine [4 uncii de pâine] și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de vită cu sos de vin de Port, Stroganoff de vită cu aragaz lent cu vin de Port, și Gorgonzola-filet de vită umplut cu sos de vin de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Pentru a pregăti salata, aranjați cuburi de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Înveliți ușor cuburile de pâine cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până la prăjit.
Combinați pâinea, roșiile, ceapa, busuiocul, brânza pecorino Romano și 1/4 linguriță de piper într-un castron mare.
Stropiți vinaigreta peste amestecul de cuburi de pâine; aruncați ușor pentru a acoperi.
Presărați carnea de vită cu 1/4 linguriță de sare.
Așezați carnea de vită pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când carnea de vită este un grad mediu-rar sau dorit de coacere.
Serviți carnea de vită peste salată.