Panzanella De Toamnă

Panzanella De Toamnă
Toamna Panzanella ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 491 calorii, 17g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de cimbru, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Panzanella de toamnă, Salată de Panzanella de toamnă cu vinetă de unt maro-lămâie, și Panzanella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru crutoane: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc moderat și gătiți până se spumează. Într-un castron mare, turnați untul peste cele 12 căni de pâine cubată și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
4
Se presară parmezan și piper negru proaspăt măcinat. Aruncați pentru a condimenta toată pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
ParmezanParmezan
PâinePâine
5
Transferați pâinea pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți, amestecând o dată sau de două ori, până când crutoanele sunt crocante și ușor colorate la exterior, dar încă moi în interior, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lasă să se răcească.
8
Crutoanele pot fi făcute cu 1 zi înainte și depozitate într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
9
* Notele lui Michael: folosesc un cuțit zimțat pentru a îndepărta crusta de pe pâinea veche de o zi, apoi trec la cuțitul unui bucătar pentru a tăia cuburile, deoarece nu rupe pâinea. De asemenea, rețineți că vă recomand să radeți parmezanul fin, astfel încât să se lipească mai bine de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PâinePâine
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Chefs CuțitChefs Cuțit
10
Pentru pansament: topiți untul într-o tigaie mică la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se adaugă ceapa galbenă și se sotează până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
12
Adăugați oțetul și amestecați cu o lingură de lemn pentru a elibera orice bucăți rumenite lipite pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
13
Se transferă într-un blender sau robot de bucătărie și se face piure până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet 1/2 cană de ulei de măsline, apoi apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Se transferă într-un castron și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Încălziți o tigaie mare la foc mare. Când este fierbinte, adăugați 1/4 cană de ulei de măsline. Când uleiul începe să fumeze, presărați ciupercile. Nu te agita!
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Lasă-i să sfârâie până se caramelizează pe fund, aproximativ 2 minute. Dacă le aruncați prea curând, își vor elibera lichidul și vor începe să se aburească. Când fundul este caramelizat, aruncați ciupercile, reduceți focul la moderat și continuați să gătiți până se rumenesc bine. Se amestecă cimbru și usturoi și se gătește aproximativ 1 minut pentru a-și elibera parfumul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
3
Într-un castron mare, combinați crutoanele, ciupercile și sosul de ceapă. Aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CrutoaneCrutoane
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați țelina, ceapa roșie și rucola sau spanacul și aruncați din nou ușor. Gustați și reglați condimentul. Radeți parmezan proaspăt deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
CondimenteCondimente
ParmezanParmezan
RucolaRucola
SpanacSpanac
țelinățelină
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Revista