Panzanella de somon cu fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 442 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, piper, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Somon Ars Cu Fasole Verde Usturoi, Somon Balsamic cu fasole verde Amandine, și Somon glazurat cu susan și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește broiler la scăzut. Înveliți o foaie de copt cu spray de gătit. Condimentează somonul cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se fierbe până se fierbe, 5 minute pe fiecare parte; lasa sa se raceasca. Aduceți apa la fiert într-o cratiță mică; gătiți fasolea până la un verde strălucitor și crocant-fraged, aproximativ 3 minute; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Piper
Somon
Fasole
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie Cu Sos
Pui Broiler
2
Bateți uleiul, oțetul, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper într-un castron de servire; adăugați fasole, roșii, ceapă, cuburi de pâine și busuioc, apoi aruncați. Fulgi de somon și se adaugă la salată; aruncați ușor.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.