Panzanella Caprese la cuptor

Panzanella Caprese la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 463 de calorii, 20 g de proteine și 36 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,97 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză mozzarella, roșii coapte în viță de vie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caprese Panzanella, Caprese Panzanella și Caprese Panzanella.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneți un gratar pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o foaie de copt cu ramă de 9 pe 12 inci. Pus deoparte.
Aranjați feliile de roșii pe fundul foii de copt într-un singur strat.
Stropiți cu oțet balsamic.
Așezați deasupra feliile de brânză într-un singur strat.
Stropiți cu usturoi și busuioc și stropiți cu ulei de măsline. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Aranjați feliile de pâine deasupra și stropiți cu ulei de măsline.
Coaceți timp de 25 de minute până când umplutura clocotește și pâinea este crocantă și aurie.
Scoateți tava din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Chianti, Verdicchio, Gruener Veltliner, Trebbiano
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Chianti sunt alegerile mele de top pentru Salata Caprese. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Alderbrook Winery Chardonnay, cu o evaluare de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Vinăria Alderbrook Chardonnay]()
Vinăria Alderbrook Chardonnay
Aromele de ananas și mango sunt accentuate cu vanilie, anason și nucă de cocos. Gura este plină de note de pere și unt, cu un final lung, de migdale prăjite. Acest vin se asortează bine cu salată de fenicul și creveți cu lămâie, scoici de mare cu salsa de mango, homar cu sos de porumb prăjit, pui cu bacon afumat și orez sălbatic, risotto cu dovleac cu salvie, somon cu sos de lămâie și șofran.