Pansoti de nuc și Pancetta cu sparanghel în bulion de parmezan

Pansoti de nuc și Pancetta cu sparanghel în bulion de parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați nuca și Pancetta Pansoti cu sparanghel în bulion de parmezan. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți pancetta, apă, maghiran și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ouă de tigaie cu sparanghel, Pancetta și parmezan, Salată de pere, Pancetta și nuci, și Bulion de Broccoli cu Pancetta, Prosciutto și paste: Minestra di Broccoli alla Romana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pancetta in ulei intr-o tigaie mare si grea la foc moderat, amestecand frecvent, pana cand se rumenesc si grasimea, 10 pana la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și maghiranul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste bine, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
CeapăCeapă
3
Se ia de pe foc și se transferă jumătate din amestec într-o cratiță de 2 litri și jumătate rămasă într-un castron. Se amestecă nucile, pătrunjelul, 1/8 linguriță de sare și piperul în amestec în castron. Umplutură rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
NuciNuci
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
1
Adăugați apă, fulgi de ardei roșu și coajă de brânză în amestecul de pancetta în cratiță și fierbeți rapid, neacoperit, până când se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
BrânzăBrânză
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă printr-o sită fină într-un castron și se amestecă restul de 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
1
Așezați umplutura de 1 linguriță de nivel în centrul a 1 pătrat de paste, păstrând pătratele rămase acoperite strâns cu folie de plastic. Umeziți marginile pătratului de paste cu apă și pliați în jumătate pentru a forma un triunghi, apăsând în jurul umpluturii pentru a forța aerul (buzunarele de aer cresc șansa de rupere a pansoti în timpul gătitului) și apoi apăsând marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Transferați pe un prosop de bucătărie uscat. Faceți mai multe pansoti în același mod.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
1
Gătiti vârfurile de sparanghel într-o cratiță mică cu apă clocotită sărată până când este crocantă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge într-o sită și se scufundă într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Se scurge și se usucă.
4
Aduceți la fierbere o oală de 6 litri de apă sărată, apoi adăugați pansoti și gătiți la foc mic, amestecând ușor o dată sau de două ori, până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
În timp ce pansoti fierbe, gătiți vârfurile de sparanghel în ulei într-o tigaie mică la foc mic până se încălzește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Încălziți sosul într-o tigaie de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați pansoti cu o lingură pliată în sos și gătiți la foc moderat, amestecând ușor, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
8
Transferați pansoti în farfurii cu lingura cu fante, apoi acoperiți cu puțin sos și presărați vârfuri de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
1
* Pansoti poate fi format (dar nu gătit) cu 1 zi înainte. Aranjați în 1 strat într-o tigaie superficială căptușită cu prosop de bucătărie și acoperiți bine cu folie de plastic, apoi răciți. · Dacă nu aveți timp să faceți paste proaspete, puteți folosi ambalaje wonton (dezghețate dacă sunt congelate), dar aroma și textura nu vor fi la fel de bune. * Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, neacoperit, apoi răcit, acoperit. * Vârfurile de sparanghel pot fi fierte și împrospătate cu 1 zi înainte și răcite într-o pungă de plastic sigilată împreună cu un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de umiditate. (Tulpinile de sparanghel pot fi folosite pentru o supă pur și simplu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
SparanghelSparanghel
Paste ProaspetePaste Proaspete
SupăSupă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Tava De CoptTava De Copt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista