Pansamentul gol al borcanului de maioneză al bucătarului John
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați pansamentul gol al borcanului Mayo al bucătarului John. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariană are 53 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 59 de cenți pe porție. 119 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, arpagic, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Lasagna bucătarului John, Chef John 's Shepherd' s Pie, și Salata Waldorf a bucătarului John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul, pătrunjelul, cimbru, arpagic, oțet de vin alb, ulei de măsline, sare, piper negru, piper cayenne și herbes de Provence într-un borcan de maioneză aproape gol care conține cel puțin 1 lingură de maioneză.
Acoperiți borcanul de maioneză cu capac și agitați energic până când maioneza se combină cu ingredientele de pansament pentru a face un pansament cremos, aproximativ 2 minute.
Se toarnă într-un vas de servit.