Pansament Pentru Pâine De Porumb Cu Biscuiți

Pansament Pentru Pâine De Porumb Cu Biscuiți
Pansamentul pentru pâine de porumb cu biscuiți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 311 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, înlocuitor de ouă, amestec de pâine de porumb/brioșă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Pui Crocant La Cuptor Cu Zară + Glisoare De Biscuiți Cu Pâine De Porumb, Pansament Rapid Pentru Pâine De Porumb, și Sos De Pâine De Porumb Din Sud sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pâinea de porumb conform instrucțiunilor pachetului; se răcește pe o grătar. Se sfărâmă într-un castron mare. Pregătiți biscuiții conform instrucțiunilor pachetului; se răcește pe o grătar. Zdrobiți biscuiții peste pâinea de porumb; amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
2
Într-o tigaie mare, sotati ceapa si telina in unt. Se amestecă sarea, piperul, pudra de curry, busuiocul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă la amestecul de pâine de porumb. Se amestecă bulionul și apa (amestecul trebuie să aibă consistența aluatului de pâine de porumb).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
BulionBulion
ApăApă
4
Se lasă să stea 1 oră.
5
Se amestecă înlocuitorul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
6
Se toarnă într-un 2-qt superficial uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 1 oră sau până se rumenesc și un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. NV Amber Falls Winery Sarah ' s Choice Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
NV Amber Falls Vinăria Sarah ' s Choice Riesling
NV Amber Falls Vinăria Sarah ' s Choice Riesling
Acest Riesling aromat semi-dulce are un buchet distinct de "miere". Perfect echilibrat, acest vin are note de degustare de fructe coapte pe față și un finisaj ușor persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista