Pansament Cremos Pancetta

Pansamentul cremos Pancetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 228 calorii, 2G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, salată iceberg, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sos cremos Pancetta și salată Iceberg, Pancetta Brioche Dressing, și Sunday ' s Special House Dressing-cauti un sos de salata, care este cremos, picant, și umplut cu ierburi proaspete? Puteți face acest dressing de salată acasă cu ușurință pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați măslinul și încălziți. Când uleiul este fierbinte, adăugați pancetta și sotati și caramelizați timp de aproximativ 10 până la 15 minute. Se amestecă ceapa în amestec, se aruncă și se sotează încă 10 minute, până când ceapa începe să se rumenească.
Adăugați usturoiul, cimbrul și oțetul de cidru și îndepărtați-l de pe foc. Se lasă amestecul să se răcească timp de aproximativ 1/2 o oră.
Puneți amestecul răcit în castron, adăugați maioneză și smântână. Condimentează cu piper negru, după gust.
Serviți peste pene de iceberg.