Panna Cotta de iaurt cu vanilie

Panna Cotta de iaurt cu vanilie
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă Panna Cottan cu iaurt vanilie. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 1,21 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 205 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de afine întregi și/sau pere opțional, lapte, zahăr și boabe de vanilie. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare cu lingura de 33% . Rețete similare includ Panna Cotta de iaurt de boabe de vanilie cu coulis de mure , panna cotta de vanilie și Panna Cotta de vanilie .

Instrucțiuni

1
Intr-o cratita mica, presara gelatina peste lapte; se lasa sa stea 1 minut. Despicați boabele de vanilie pe lungime; folosind vârful unui cuțit ascuțit, răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Bomboane RuntsBomboane Runts
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Adăugați fasolea și semințele la amestecul de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Se încălzește la foc mic, amestecând până când gelatina se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
4
Combinați iaurtul și zahărul; amestecați treptat în amestecul de gelatină. Gatiti si amestecati doar pana se omogenizeaza. Aruncați boabele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Bomboane RuntsBomboane Runts
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă în patru 10 oz neunsate. ramekins sau cupe de cremă. Se acoperă și se dă la frigider pentru cel puțin 5 ore sau până când se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Desfaceți panna cotta pe farfurii de desert.
7
Decorați cu sos de afine și/sau felii de pere, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Vinul, unul cu un impact important, prezinta un rosu rubiniu intens in tonalitate. La nas este complex, cu arome de fructe roșii, zmeură, mure și cireșe coapte, pe lângă notele sale de condimente și lemn dulce de la final. Aromele sunt coapte și dulci și sunt susținute de taninuri substanțiale, rotunde și ample în sprijinul structurii suple și catifelate. Lungă și persistentă, aciditatea sa tonică este o caracteristică clasică a Sangiovese cultivat la Badia a Passignano.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista