Panna Cotta de cocos cu fructe tropicale

Panna Cotta de cocos cu fructe tropicale
Panna Cotta de nucă de cocos cu fructe tropicale necesită aproximativ 4 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,4 USD pe porție. Acest desert are 733 calorii, 8g de proteine, și 70g de grăsime pe porție. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de lapte de cocos, cremă de nucă de cocos, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Panna Cotta de cocos cu fructe tropicale, Panna Cotta din lapte cu fructe tropicale, și Fructul pasiunii și panna cotta de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați gelatina uniform peste 3 linguri de apă rece într-un castron mic. Puneți deoparte să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță medie, încălziți crema de nucă de cocos și laptele de cocos la foc mediu până când părțile încep să buleze. Coborâți focul și amestecați gelatina înmuiată, amestecând pentru a vă asigura că este complet dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Umpleți un castron mare cu apă rece. Strecurați amestecul de nucă de cocos într-un castron care se va potrivi cu ușurință în vasul cu apă. Puneți în vasul cu apă să se răcească, amestecând la fiecare câteva minute cu o spatulă de cauciuc până când amestecul începe să se îngroașe. Dacă amestecul începe să se întărească, îndepărtați-l imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți vasul cu amestec de nucă de cocos din vasul cu apă. Goliți apa și ștergeți vasul uscat. În vasul uscat, amestecați smântâna și zahărul cofetarilor până când zahărul este dizolvat. Se amestecă în amestecul de nucă de cocos. Împărțiți amestecul de nucă de cocos în mod egal între 6 (7 până la 8 uncii) cupe de cremă sau ramekins. Se răcește până se întărește, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru a servi, rulați un cuțit în jurul marginii interioare a matrițelor și inversați fiecare panna cotta pe o farfurie de servire. Puneți o parte din fructele tăiate cubulețe peste fiecare, permițând fructelor să se verse pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista