Panna Cotta de cocos cu fructe tropicale
Panna Cotta de nucă de cocos cu fructe tropicale necesită aproximativ 4 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,4 USD pe porție. Acest desert are 733 calorii, 8g de proteine, și 70g de grăsime pe porție. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de lapte de cocos, cremă de nucă de cocos, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Panna Cotta de cocos cu fructe tropicale, Panna Cotta din lapte cu fructe tropicale, și Fructul pasiunii și panna cotta de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatina uniform peste 3 linguri de apă rece într-un castron mic. Puneți deoparte să se înmoaie.
Într-o cratiță medie, încălziți crema de nucă de cocos și laptele de cocos la foc mediu până când părțile încep să buleze. Coborâți focul și amestecați gelatina înmuiată, amestecând pentru a vă asigura că este complet dizolvată.
Umpleți un castron mare cu apă rece. Strecurați amestecul de nucă de cocos într-un castron care se va potrivi cu ușurință în vasul cu apă. Puneți în vasul cu apă să se răcească, amestecând la fiecare câteva minute cu o spatulă de cauciuc până când amestecul începe să se îngroașe. Dacă amestecul începe să se întărească, îndepărtați-l imediat.
Scoateți vasul cu amestec de nucă de cocos din vasul cu apă. Goliți apa și ștergeți vasul uscat. În vasul uscat, amestecați smântâna și zahărul cofetarilor până când zahărul este dizolvat. Se amestecă în amestecul de nucă de cocos. Împărțiți amestecul de nucă de cocos în mod egal între 6 (7 până la 8 uncii) cupe de cremă sau ramekins. Se răcește până se întărește, cel puțin 4 ore.
Pentru a servi, rulați un cuțit în jurul marginii interioare a matrițelor și inversați fiecare panna cotta pe o farfurie de servire. Puneți o parte din fructele tăiate cubulețe peste fiecare, permițând fructelor să se verse pe farfurie.