Panko-Frigarui De Pui Pecan

Panko-Pecan frigarui deget de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 518 calorii, 35g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, bucăți de pecan, frigarui de lemn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui cu crustă Pecan și Panko, Pecan Crusted Somn Deget Sandwich, și Salată de Pecan Romaine cu frigarui de creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tapetați 2 foi de copt cu folie de aluminiu; pus deoparte.
Așezați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie. Pulsați până când pecanele sunt tocate mărunt.
Se toarnă într-un vas puțin adânc; se amestecă panko.
Așezați făina într-un castron puțin adânc; bateți împreună ouăle și apa într-un alt castron puțin adânc. Dragă pui în făină, scuturând excesul. Înmuiați puiul în amestec de ouă și dragați în amestec de nuci pecan. Țeseți puiul pe frigarui.
Pulverizați ușor puiul pe ambele părți cu spray de gătit.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până devin aurii. (Rotiți tigăile la jumătatea timpului de gătit, dacă este necesar.)
Se servește cu sos de scufundare cu miere-muștar.