Panini de ton și anghinare
Tunan și anghinare Panini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 483 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $2.17 pe portie. Un amestec de măsline kalamatan, pâine ciabatta, tunan în ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tunan și panini de anghinare, Panini De Ton Și Anghinare Pe Focaccia De Fenicul De Casă, și Panini de anghinare și ton cu răspândire de fasole Garbanzo.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pureați măslinele, uleiul, usturoiul și coaja într-un robot de bucătărie până se omogenizează și se întinde. Se amestecă maioneza. Aruncați tonul, anghinarea, sucul de lămâie și piperul într-un castron mediu, păstrând tonul în bucăți mici.
Scoateți jumătățile inferioare și superioare ale pâinii.
Întindeți piureul de măsline pe ambele părți tăiate ale pâinii. Puneți amestecul de ton și anghinare pe jumătatea inferioară a pâinii.
Presărați roșiile peste. Acoperiți cu blatul de pâine.
Tăiați sandvișul transversal în 6 bucăți și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.