Panini de creveți greci cu Pesto, Feta și roșii uscate la soare

Rețeta Panini de creveți greci cu Pesto, Feta și roșii uscate la soare ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 477 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 849 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pesto, roșii uscate la soare, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți presa panini la mediu-mare heat.In un castron de dimensiuni medii, aruncați creveții în ulei pentru a-l acoperi. Condimentați ușor creveții cu sare și piper.Aranjați creveții într-un singur strat pe grătar (lucrați în loturi dacă este necesar) și închideți capacul. Grătiți creveții până când sunt fierți și opaci, aproximativ 2 minute. Deconectați grătarul și, în timp ce este încă fierbinte, răzuiți cu grijă orice creveți fierți cu un răzuitor pentru grătar. Odată ce grătarul este rece, curățați grătarele.Reîncălziți presa panini la foc mediu-mare.Pentru fiecare sandwich: împărțiți o porție de ciabatta pentru a crea jumătăți de sus și de jos.
Întindeți un strat subțire de pesto în fiecare jumătate de ciabatta. Pe jumătatea inferioară a stratului creveți, feta, roșii uscate la soare și busuioc. Închideți sandvișul cu jumătatea superioară de ciabatta.Grătiți două panini odată, cu capacul închis, până când brânza se înmoaie și ciabatta este prăjită, 3 până la 4 minute.