Panini De Ciocolată
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 144 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, făină de pâine, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brie, Basil , Bacon & Blue Panini ... și un cadou de presă Breville Panini!, Plăcintă cu mere Panini din Final Panini Press Carte de bucate de Kathy Strahs, și Strivire pe Kathy Strahs de Panini fericit plus prăjită mere, Brie și Pecan Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 căni făină, drojdie, zahăr și sare. Intr-o cratita mica se incalzeste apa, laptele si untul la 120 -130.
Se adaugă la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
Adăugați ou; bate pana se omogenizeaza. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați în bucăți de ciocolată până când este netedă și elastică, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; împărțiți în 16 bucăți. Formați fiecare într-o rolă.
Loc 2 în. în afară pe o foaie de copt unsă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute. Bateți oul și apa; periați peste rulouri.
Coaceți la 375 de minute timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.