Panini cu unt de pere și migdale cu crustă de Granola

Granola-Crusted pere și unt de migdale Panini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 583 calorii, 12g de proteine, și 43G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1359 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mere, unt, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi mărul, puteți urma acest fel principal cu Petrecere Cu Mere! Din seif – budincă de pâine Craisin cu mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miere Nuc-Crusted În Vârstă De Cheddar Panini-Ultimate Panini Presa Carte De Bucate, Batoane De Granola Cu Unt De Migdale, și Granola Cu Unt De Nucă De Cocos Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați granola într-un robot de bucătărie până când ovăzul a fost tăiat la aproximativ 1/8 inch, dar nu complet măcinat.
Întindeți untul de granola pe două felii de pâine pentru a crea crusta exterioară a sandvișului. Întoarceți ambele felii de pâine și întindeți unt de migdale pe fiecare. Acoperiți o felie de pâine cu un strat de felii de pere și un strop de miere. Închideți sandvișul cu cealaltă felie de pâine, cu unt în sus.Grătiți panini, câte două, până când pâinea este prăjită, 3 până la 4 minute.