Panglici de dovlecei de vară cu Oregano, busuioc și lămâie
Panglici de dovleac de vară cu Oregano, busuioc și lămâie este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 51 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de dovlecei, oregano, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Încercați Panglici De Dovlecei Și Dovlecei Galbeni Cu Daikon Și Oregano Și Busuioc, Panglici de dovlecei de vară cu lămâie și parmezan, și Suc De Vară Prăjit Cu Busuioc De Lămâie Cu Usturoi Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți dovleceii și dovleceii galbeni în panglici folosind un cojitor de legume, oprindu-vă la semințe; așezați panglicile într-un castron mare. Aruncați miezurile de semințe.
Combinați uleiul, coaja, sucul, sarea, piperul și usturoiul într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Stropiți amestecul de ulei peste panglici vegetale; se presară busuioc și oregano. Aruncă ușor.