Panglici de dovlecei cu Feta și mentă
Panglicile de dovlecei cu Fetan și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 128 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.26 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de dovlecei, brânză feta, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Panglici De Dovlecei Cu Mentă, Blinele de dovlecei cu Feta, mentă și Chili, și Cuscus israelian cu tăiței de dovlecei feta-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume în formă de Y, tăiați dovleceii pe lungime în fâșii foarte subțiri doar până când semințele sunt vizibile.
Aruncați panglici de dovlecei cu șalotă și următoarele 6 ingrediente.
Serviți imediat peste rucola.
Panglici de dovlecei cu Feta și mentă: înlocuiți dovlecelul galben cu dovlecelul. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Dovlecei la grătar cu Feta și mentă: creșteți uleiul de măsline la 1/4 cană. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Tăiați dovleceii pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Periați cu 2 linguri. ulei de măsline. Dovlecel la grătar, fără capac la grătar, 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor din pregătirea pasului: 20 min.; Grătar: 6 min.