Panettone Panzanella cu Pancetta și varză de Bruxelles

Panettone Panzanella cu Pancetta și varză de Bruxelles
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Panettone Panzanella cu Pancettan și varză de Bruxelles ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 586 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați radicchio, oțet de mere, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este uimitor. Încercați Panettone Panzanella cu Pancettan și varză de Bruxelles, Salată de Panzanella de secară cu varză de Bruxelles, Pastramă și vinetă Dijon, și Varză de Bruxelles cu Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați felii de mere și saut până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 6 minute. Capac; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Transferați feliile de mere și sucurile de tigaie în blender și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ulei, oțet și șalotă. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Adăugați cidru, 2 linguri la un moment dat, amestecând până la consistența turnabilă. Condimentează vinaigreta cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți panettone într-un castron mare. Topiți untul în tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire SterlinePanettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați usturoi, salvie și cimbru. Saut până la parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Se toarnă amestecul de unt peste panettone; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire SterlinePanettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
5
Adăugați brânză și presărați sare și piper; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Răspândiți cuburile pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
7
Coaceți crutoanele până devin aurii palide, amestecând ocazional, aproximativ 6 minute. Se răcește pe foaia de copt până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Așezați radicchio într-un castron mare cu apă și gheață. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Saut pancetta saut în tigaie mare la foc mediu până când este crocantă; se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Gatiti varza de Bruxelles intr-o cratita mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 7 minute; scurgere. Faceți înainte: poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Lăsați să stea la temperatura camerei.
4
Combinați crutoanele, pancetta și varza de Bruxelles într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
CrutoaneCrutoane
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se scurge foarte bine radicchio și se adaugă în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
6
Adăugați suficientă vinetă pentru a acoperi, aruncând pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
7
Transferați salata într-un castron mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Presărați cu semințe de rodie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
9
* O pâine de ou dulce, plină de fructe;disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate, piețele italiene și multe brutării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChallahChallah
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista