Paneer Makhani

Paneer Makhani
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Paneer Makhani ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 401 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți chimen măcinat, ceapă, paneer și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt paneer makhani , cum să faci paneer makhani / paneer s, Paneer Makhani (Paneer Unt Masala) (Stil Restaurant), și Paneer Makhani.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa rosie in uleiul incins pana cand este parfumata, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați unt, lămâie, ghimbir, garam masala, pudră de chili și chimen; se amestecă pentru a acoperi, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Garam MasalaGaram Masala
UntUnt
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
LămâieLămâie
3
Se amestecă jumătate și jumătate, iaurtul și pasta de roșii în amestecul de ceapă și se gătește până se amestecă bine și se omogenizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
IaurtIaurt
CeapăCeapă
4
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie separată la foc mic. Pan-fry paneer în ulei fierbinte până ușor maro, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PaneerPaneer
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă paneerul gătit și nautul în sosul de smântână condimentat. Se fierbe la foc mic până se încălzește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
NăutNăut
PaneerPaneer
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista