Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Paneer Makhani ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 401 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți chimen măcinat, ceapă, paneer și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt paneer makhani , cum să faci paneer makhani / paneer s, Paneer Makhani (Paneer Unt Masala) (Stil Restaurant), și Paneer Makhani.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa rosie in uleiul incins pana cand este parfumata, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă Roșie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați unt, lămâie, ghimbir, garam masala, pudră de chili și chimen; se amestecă pentru a acoperi, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Garam Masala
Unt
Ghimbir
Chimen
Lămâie
3
Se amestecă jumătate și jumătate, iaurtul și pasta de roșii în amestecul de ceapă și se gătește până se amestecă bine și se omogenizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Iaurt
Ceapă
4
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie separată la foc mic. Pan-fry paneer în ulei fierbinte până ușor maro, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Paneer
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se amestecă paneerul gătit și nautul în sosul de smântână condimentat. Se fierbe la foc mic până se încălzește, aproximativ 10 minute.