Reteta Paneer Curry cu mazăre este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest fel principal are 356 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,79 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați garam masala, conserve de roșii, orez basmati și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Paneer Curry Cu Mazăre, [] Saut Paneer Curry cu sos de zahăr și mazăre, și Jocuri cu Masini-Jocuri cu masini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați făina într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați paneerto castron; aruncați pentru a acoperi cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
2tabloons de căldură ghee în nonstickskillet mari grele la foc mediu-mare. Se agită excesulfăină din paneer; se adaugă în tigaie și se găteștepână se rumenesc în pete, întorcându-se ocazional, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paneer
Zahăr Roșu Grosier
Ghee
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați paneer pe farfurie; pus deoparte. Tigaie de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paneer
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Puneți bucățile de ceapă în procesor.Folosind viraje pornite / oprite, procesați până fintocată, dar nu apoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Se încălzește restul3 linguri ghee în abilitate rezervatăpeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghee
7
Adăugați semințe de chimen șise amestecă până se aromează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
8
Adăugațiceapa tocata si gatiti pana la inceputsă se rumenească, amestecând des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
9
Adăugați ghimbir tocat, usturoi tocat, pământcoriandru și serrano chile tocat cusemințe; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Ghimbir
10
Adăugați roșii zdrobitecu piure, 1/2 cană de apă și turmeric;aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu scăzut; acoperiți și fierbeți până când amestecul se îngroașă ușor și aromele se amestecă, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Apă
11
Adăugați mazăre proaspătă decojită și gătit; pliați ușor pentru a încorpora uniform.Gatiti amestecul la foc mediu-mic pana candmazăre sunt fragede și paneer este încălzitprin, pliere ocazional, aproximativ5 minute. Fold în garam masala șicilantro. Se condimentează curry la gust cu sare șipiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Mazăre Proaspătă
Paneer
Pudră De Curry
Sare
12
Se servește cu orez basmati aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Basmati
1
Paneer, un lapte proaspăt de vacă sau brânză cu lapte de bivol și usli ghee (unt clarificat; numit și ghee) sunt vândute în unele magazine de alimente naturale și la piețele din India. Dacă nu găsiți paneer, atunci tofu, pui, creveți sau scoici ar funcționa bine și în această rețetă. Untul clarificat sauulei vegetal poate fi folosit în locul ghee. Garam masala este un amestec de condimente curry care este disponibil în secțiunea de condimente a manysupermarket-urilor, pe piețele indiene și fromthespicehouse.com.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.