Paneer condimentat
Paneer condimentat ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 369 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 249 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați garam masala, miere limpede, buton de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Broccoli condimentat cu paneer, Paneer umplute Butternut squash cu iaurt condimentat, și matar paneer, cum să faci mutter paneer, punjabi matar paneer.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de 1 cm într-o tigaie mare și prăjiți tigaia în loturi până se rumenesc, aveți grijă când uleiul scuipă. Scoateți-l pe hârtie de bucătărie.
Încălziți 1 lingură de ulei într - o tigaie și prăjiți ușor semințele de coriandru, ghimbirul, ardeiul iute și ceapa timp de aproximativ 8-10 minute până devin aurii. Sfat în roșii și gătiți încă 5 minute până când încep să se înmoaie.
Adăugați celelalte condimente și miere, amestecați și fierbeți câteva minute.
Introduceți paneerul în sos și amestecați. Se fierbe câteva minute, apoi se adaugă coriandrul tocat și ghimbirul mărunțit.
Se servește presărat cu ardei și ceapă de primăvară.