Pancetta la grătar-Radicchio împachetează cu brânză de capră
Pancetta la grătar-Radicchio împachetează cu brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 6 și costă $1.57 pe portie. O porție conține 138 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, chincruvre, frunze de radicchio și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cartofi noi și dovlecei la grătar cu Radicchio, brânză de capră și vinetă de sherry îmbătrânită, Brânză De Capră-Radicchio Quesadillas, și Pachete Soppressata cu Radicchio și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți brânza în mod egal între frunzele de radicchio, așezând-o în centru. Îndoiți o margine a fiecărei frunze peste brânză, apoi rulați ușor pentru a închide. Înfășurați o felie de pancetta în jurul fiecărei role și fixați-o cu una sau două scobitori (este în regulă dacă pancetta se rupe puțin).
Așezați rulourile radicchio pe un grătar cu ulei pe cărbuni mediu-fierbinți sau la foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Rotiți rulourile după cum este necesar până când pancetta este ușor rumenită și crocantă pe toate părțile, în total 5 până la 8 minute.
Aranjați rulourile pe un platou și stropiți cu oțet.
Se servește cald sau la temperatura camerei.