Panang Tofu Curry
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Panang tofu Curry ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă este plăcută de 130 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de tofu, apă, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Panang Tofu Curry, Panang Tofu Curry, și Panang Curry Vegetarian cu Tofu.
Instrucțiuni
Ulei de căldură în skilletover grele mari de căldură medie-mare.
Adăugați saloturi, ghimbir și usturoi; gătițipână când șalotele sunt fragede, aproximativ6 minute.
Adăugați unt de arahide,turmeric, chimen și pastă de chili;se amestecă până se parfumează, 1 până la 2 minute.
Bateți în 1 cană de apă, apoilapte de cocos, frunze de tei șizahăr brun; aduceți la foc mic.Sos de sezon cu sare.
Adăugați tofu, morcovi și ardei gras; simmerover la foc mediu până când morcoviisunt fragede, ajustând căldura la mediu-scăzut dacă începe să fiarbă și ocazional amestecând ușor,aproximativ 20 de minute. Asezoneazăgust cu sare. Faceți înainte: poate fi făcut cu 3 zile înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se răcește. Reîncălziți căldura excesivă înainte de servire.
* Disponibil în secțiunea Asian foodssection a multor supermarketuri și pe piețele asiatice.