Panang Tofu Curry

Panang Tofu Curry
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Panang tofu Curry ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă este plăcută de 130 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de tofu, apă, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Panang Tofu Curry, Panang Tofu Curry, și Panang Curry Vegetarian cu Tofu.

Instrucțiuni

1
Ulei de căldură în skilletover grele mari de căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Adăugați saloturi, ghimbir și usturoi; gătițipână când șalotele sunt fragede, aproximativ6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
3
Adăugați unt de arahide,turmeric, chimen și pastă de chili;se amestecă până se parfumează, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Pastă De ChiliPastă De Chili
TurmericTurmeric
ChimenChimen
4
Bateți în 1 cană de apă, apoilapte de cocos, frunze de tei șizahăr brun; aduceți la foc mic.Sos de sezon cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați tofu, morcovi și ardei gras; simmerover la foc mediu până când morcoviisunt fragede, ajustând căldura la mediu-scăzut dacă începe să fiarbă și ocazional amestecând ușor,aproximativ 20 de minute. Asezoneazăgust cu sare. Faceți înainte: poate fi făcut cu 3 zile înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se răcește. Reîncălziți căldura excesivă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
* Disponibil în secțiunea Asian foodssection a multor supermarketuri și pe piețele asiatice.

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Hofer Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Din solurile dense de loess din Weinviertel din Austria, îmbuteliate sub un capac de coroană convenabil (nu sunt necesare instrumente fanteziste) și un volum suficient pentru 2 persoane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista