Pan Fried Tilapian este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 311 calorii. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 57 de fani. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de piper măcinat, ulei de canolan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Sănătos foaie Pan Tilapian și legume + masă-Prep, Pan Tilapia Prăjită, și Pan Prăjit Tilapia Sandwich.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-un vas de copt superficial combinați făină, condimente de fructe de mare, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Adăugați tilapia și acoperiți ușor fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Scuturați orice exces de făină condimentată și puneți-o în tigaie. Se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Așezați tilapia pe o foaie de copt căptușită cu o pungă de hârtie sau prosoape de hârtie și păstrați-o caldă la cuptor în timp ce pregătiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Reduceți focul la tigaie tilapia a fost gătită la scăzut și adăugați untul. Odată ce untul s-a topit, adăugați usturoiul, sucul de lămâie și pătrunjelul și sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tilapia
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Așezați fileurile pe farfurii de servire sau pe un platou, deasupra cu sosul și serviți.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Anne Amie Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.