Pan Seared Linie Aeriană Sân
Pan Seared linie aeriană sân necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.09 pe portie. Acest fel principal are 338 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați măsline, usturoi granulat, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Piept de pui al companiei aeriene cu cuscus israelian, rodie și Haricot Verts, Vinete prăjite cu sos de zară, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Clătiți și uscați puiul. Preîncălziți o tigaie cu fund greu la foc mediu.
Combinați boiaua, usturoiul granulat, sarea și piperul, într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente peste tot puiul. Când tigaia este fierbinte, adăugați ulei și căutați puiul, mai întâi partea pielii, întoarceți-o și căutați cealaltă parte.
Scoateți într-o tavă de foi și puneți-o în cuptorul preîncălzit pentru a găti, aproximativ 15 minute.
În tigaia pe care ați folosit-o pentru a arde puiul, adăugați ceapa și prazul.
Se sotează timp de 4 până la 5 minute sau până se caramelizează ușor.
Adăugați usturoiul și măslinele și sucul de măsline.
Se sotează încă 2 minute, apoi se deglazează tigaia cu vin alb. Reduceți vinul la jumătate. Terminați sosul amestecând cimbru și unt. Reglați condimentele, dacă este necesar, și păstrați-le la cald.
Când puiul este gata, scoateți din cuptor, puneți-l pe platoul de servire și turnați orice suc în amestec de legume.
Se toarnă peste pui și se servește imediat.