Pan Seared Linie Aeriană Sân

Pan Seared Linie Aeriană Sân
Pan Seared linie aeriană sân necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.09 pe portie. Acest fel principal are 338 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați măsline, usturoi granulat, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Piept de pui al companiei aeriene cu cuscus israelian, rodie și Haricot Verts, Vinete prăjite cu sos de zară, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Clătiți și uscați puiul. Preîncălziți o tigaie cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Combinați boiaua, usturoiul granulat, sarea și piperul, într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente peste tot puiul. Când tigaia este fierbinte, adăugați ulei și căutați puiul, mai întâi partea pielii, întoarceți-o și căutați cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scoateți într-o tavă de foi și puneți-o în cuptorul preîncălzit pentru a găti, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
În tigaia pe care ați folosit-o pentru a arde puiul, adăugați ceapa și prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se sotează timp de 4 până la 5 minute sau până se caramelizează ușor.
7
Adăugați usturoiul și măslinele și sucul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
8
Se sotează încă 2 minute, apoi se deglazează tigaia cu vin alb. Reduceți vinul la jumătate. Terminați sosul amestecând cimbru și unt. Reglați condimentele, dacă este necesar, și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Când puiul este gata, scoateți din cuptor, puneți-l pe platoul de servire și turnați orice suc în amestec de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Se toarnă peste pui și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista